MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 IANUARIE 2015. Mirela Boureanu Vaida, frumoasa si sexy la cateva zile distanta de a deveni mamica

A trecut doar o saptamana de cand Mirela Boureanu Vaida a lasat locul la pupitrul de moderatoare a show-ului “Mireasa pentru fiul meu”, fostei “burlacite” Andreea Mantea si fanii fideli ai emisiunii regreta enorm despartirea, chiar si temporara, de cunoscuta artista.

Doamna Mirela se tine insa departe cu greu de platourile trustului Intact, fiind invitata Observatorului pentru a oferi amanunte despre aceasta perioada speciala din viata ei, la numai cateva zile distanta de momentul in care va deveni mamica.

Desi multe dintre femeile aflate se multumesc doar sa se pregateasca psihic pentru momentul nasterii, Mirela Boureanu Vaida prefera sa ramana cat se poate de activa, lucru care ii confera o conditie fizica de invidiat dar si un look sexy si atragator.

Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” va naste o fetita la sfarsitul lunii februarie. Micuta va avea doua prenume: Maria, cum o cheama pe soacra vedetetei TV, si Carla, apelativ ales de Mirela si de sotul ei. Dupa 5 ani de casatorie, cei doi isi vor implini visul de a deveni parinti la inceputul anului viitor. Recent, Mirela Boureanu Vaida a povestit ca a pierdut doua sarcini. “A doua a fost inainte de o emisiune si prima chiar pe scena teatrului”, a spus ea la Antena 1. Din aceasta cauza, vedeta a tinut secreta, in primele luni, aceasta sarcina, pana cand medicul a asigurat-o ca este sanatoasa tun si ea si fatul, care se dezvolta armonios in pantecul ei.