MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 IUNIE 2014. CRISTINA: Andrei ma va face fericita si dupa ce iesim din competitie!

Andrei si Cristina formeaza unul dintre cele mai dinamice cupluri ale acestui sezon. Oricine isi poate da seama ca intre cei doi exista sentimente sincere insa ele sunt umbrite uneori de iesirile impulsive ale lui Andrei, catalogate de multi ca fiind la limita violentei.

Ultimul dintre actiunile lui Andrei, aruncarea unei tigai, i-au atras numeroase critici din partea fanilor emisiunii lucru care l-a pus serios pe ganduri.

Dupa gala saptamanala de sambata, Andrei a simtit nevoia sa poarte o discutie serioasa cu iubita lui in urma carora sa clarifice cateva lucruri importante.

Constient ca i-a impus Cristinei, inca de la inceputul relatiei, anumite principii cu care aceasta nu era de acord in totalitate, Andrei i-a spus iubitei sale ca are acordul sau sa faca dupa cum crede ea de cuviinta, daca asta ar face-o mai fericita, fara insa sa aiba certitudinea ca el ar ramane la fel de dragastos precum este in prezent.

Cristina nu i-a respins din start ideile insa ea a dat de inteles ca ar fi mai buna o cale de mijloc pe care o vor gasi impreuna dupa ce se vor cunoaste mai bine, intr-o relatie desfasurata in afara competitiei.

In mod firesc, materialul a fost comentat in timpul emisunii de luni, Mirela Boureanu Vaida incercand sa afle mai multe detalii din interiorul cuplului.

Cristina a marturisit ca principiile impuse de Andrei nu o fac nefericita si dimpotriva acestea au ajutat-o sa faca o schimbare fericita de imagine, apreciata de toata lumea.

Nici gelozia lui Andrei nu este o trasatura care ii displace la iubitul sau:”E bine sa fie gelos caci asa imi arata ca ma iubeste la maxim.”

Apoi a continuat pe un ton care a lasat sa se inteleaga ca il iubeste foarte mult pe actualul sau partener:”Nu as dori sa schimb nimic la el. Uneori este prea impulsiv dar il iubesc asa.El are un suflet foarte bun. Am ajuns sa-l cunosc foarte bine.”

Chiar si Mirela Boureanu a recunoscut ca Andrei, asemeni lui Raymond, are suflet bun insa face lucruri la nervi pe care apoi ajunge sa le regrete.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. ANDREEA este data disparuta de acasa!

Cristina si-a mentinut pozitia si si-a scos iubitul din orice culpa: “Niciodata Andrei nu ar face ceva care sa ma afecteze in mod direct. Niciodata nu o sa ma raneasca in vreun fel.”

Dialogul s-a incheiat intr-un mod cat se poate de placut, cu Andrei intr-una dintre cele mai relaxate momente ale lui din ultimele luni, Cristina fiind si ea de acord ca ii asteapta un viitor foarte frumos.

Andrei:”Eu sper sa ne mai vedem si dupa ce vom iesi din emisiune. Va fi foarte fericita in primul rand pentru ca voi stii eu sa o fac fericita. Nu o s-o tradez niciodata si asta-i cel mai important lucru intr-o relatie si vom avea libertate deplina.”

Cristina: “Sunt convinsa ca aici este privat de libertate si, fiind un om activ, mai are scapari. Un lucru este insa sigur. Andrei ma va face fericita!”

Sursa foto: Captura Antena 1