MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2014. Scandal monstru intre Raymond si Constantina

Scandal de proportii in editia de vineri a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1. Tensiunea care mocnea de mai multa vreme intre Constantina si Raymond, doi dintre cei mai indragiti concurenti, a dat nastere unui dialog plin de reprosuri, cuplul aruncandu-si minute in sir acuze grele.

Totul a pornit de la redeschiderea subiectului legat de nemachierea fetelor pe timpul finalei pentru automobilul de lux, Constantina acuzandu-i pe Oana si Andrei ca au jignit-o. De aici a pornit scandalul. Raymond a preferat sa nu comenteze incidentul si i-a cerut iubitei sale sa nu mai dea replici celorlalti concurenti.

Insa, Constantina nu s-a putut abtine si totul s-a transformat intr-un scandal de proportii. “Mie nu o sa-mi spuna nimeni in viata asta cand sa vorbesc, cand sa tac si cand am dreptul sa spun ceva. O sa fac exact ce vreau eu, ce simt eu si cand doresc eu. Sa nu mi se spuna cand sa vorbesc. Nu imi place sa mi te impui cand suntem in direct, cum nici eu nu ma impun cand tu vorbesti urat, jignesti, injuri si ma faci in toate felurile chiar daca ma deranjeaza. Gata, deja ajunge!”

Moderatoarea emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, a remarcat ca este pentru prima oara cand Constantina afirma ca nu-i este pe plac limbajul uneori agresiv al lui Raymond.

Raymond: “Nu-i prima oara doamna Mirela. Ma bazaie tot timpul si eu nu-i zic nimic. Ea are anumite pretentii de la mine, intelegeti? Nu fa aia, nu fa aia.Eu doar ii spun sa taca atunci cand este cazul.”

Constantina a tinut sa precizeze ca este obisnuita sa polemizeze doar atunci cand ii este afectata imaginea si ca personalitatea sa nu ii va mai fi stirbita de nimeni: “Am venit singura in show si o sa plec asa cum vreau eu. Nu o sa ma schimbe nimeni.”

Raymond: “Este vorba de ce cred eu. Ti-am spus ca nu-mi place ca dai curs unor discutii care se pot evita. La mine in Ardeal sunt doua variante: nu exista cearta, ori te impaci, ori te bati. Sunt obisnuit sa am langa mine o fata care sa taca atunci cand trebuie.”

Constantina: “Atunci sa gasesti pe una care sa taca atunci cand vrei.”

Nu s-a facut deloc pace intre cei doi, in continuare acuzele venind si dintr-o parte si din cealalta.

Raymond: “Trebuie sa pleci la greci si nu stii cum sa-mi spui acum ca se apropie finala? Vezi ca nu-ti merge cu mine Tina. Vezi ca s-au cam schimbat treburile.”

Constantina: “Ai trei luni la dispozitie sa-ti revii.”

Finalul a fost elocvent pentru actuala situatie in care se afla relatia dintre cei doi.

Constantina: “Ajunge sa-mi mai spui in direct sa tac.”

Raymond: “Atunci nu-mi mai spune nici mie ce sa fac.”

Constantina: “Ti-am spus de nenumarate ori ca nu-mi place sa-mi vorbesti asa.”

Raymond: “Bine. Tu esti putin venita dintr-o alta lume. Intelegi? Si asta-i problema.”

Constantina: “Atunci vezi-ti de lumea ta si eu de lumea mea.”