MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 NOIEMBRIE 2014. Corina: Langa Traian am cunoscut iubirea adevarata!

Corina si Traian au fost unul dintre cuplurile fascinante ale sezonului 3 MPFM. Dragostea dintre ei a parut ca va invinge toate obstacolele aparute in calea relatiei lor: diferentele de mentalitate dintre ei si impotrivirea familiei Corinei.

Au continuat chiar sa fie impreuna timp de cateva luni si dupa ce au parasit Casa de la Stefanesti si totul parea perfect pentru cei doi tineri.

Nu a fost sa fie asa caci, dupa mai multe certuri si impacari, Corina si Traian s-au hotarat sa-si urmeze fiecare propriul drum in viata.

Corina şi Traian, dupa cateva luni in care s-au iubit cu foc, s-au decis sa se desparta definitiv. Cu toate astea, Corina sustine ca nu regreta aceasta experienta si ca se bucura ca l-a cunoscut pe Traian.

“Pot spune ca sunt cea mai fericita pentru ca am facut parte din aceasta familie. Nu regret nimic. Langa Traian am cunoscut iubirea adevarata. Acum sunt foarte fericita, am o alta relatie. Aici in Spania am un loc de munca stabil. La 21 de ani, ma pot declara o femeie implinita. Cu familia mea am o relatie buna, tinem legatura”, a declarat Corina, astazi la “Mireasa pentru fiul meu”.

Interviul a fost acordat de Corina, in editia speciala de astazi de la “Mireasa pentru fiul meu”, cu ocazia implinirii a 21 de ani de Antena 1.