MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 OCTOMBRIE 2013. Pregatiri de Halloween cu peripetii

Mireasa pentru fiul meu, editia 30 octormbrie 2013, a debutat, oarecum firesc, cu prezentarea pregatirilor pentru ziua de Halloween.

Concurentii ar urma sa interpreteze diferite scenete, impartirea rolurilor provocand discutii si chiar mici certuri, atragand atentia cea dintre Raymond si Constantina.

Este o perioada in care iese la iveala orgoliul celor doi iubiti, dupa pauza de cateva zile care tocmai luase sfarsit, urmand aceste mici clinciuri care, uneori, o pun pe ganduri pe Constantina.

Dupa o gala in care am avut parte de trei eliminari: Ramona, Grigore si mama sa , doamna Elena, au urmat interviuri cu acestia despre perioada pe care au trait-o in casa dar si despre planurile lor de viitor.

Cea care a vorbit mai mult, in duetul mama-fiu, a fost doamna Elena. Aceasta a afirmat ca lui Gabriel i-a placut, in primele zile petrecute in casa, de Marianita insa nu a avut nicio sansa in fata lui Laurentiu.

Apoi preferintele acestuia s-au mutat catre Oana si, mai ales, Andreea, fata cu care Gabriel ar dori sa mentina legatura si dupa incheierea acestei editii.

Ramona a cazut victima voturilor telespectatorilor, in duelul cu Gabi. Desi ea insasi marturisise ca ar vrea sa iasa din casa, rezultatul final nu a fost unul primit cu entuziasm.

Ramona a afirmat inca odata ca nu ar fi facut niciodata pereche in cadrul acestei competitii, negasind potrivire cu niciunul dintre baieti.

Singurul care i-a atras atentia, dar doar in prima faza, a fost Andrei, din punct de vedere fizic, insa in momemtul in care a inceput sa-i cunoasca felul lui de a fi a dedus ca nu ar putea face un cuplu.

Desi a fost departe de a fi eliminat din competitie, povestea lui Robert in casa pare a fi una cu final trist. A iubit-o pe Diana insa, pe zi ce trece, prapastia dintre ei se adanceste tot mai mult, in acest moment neexistand nicio sansa de impacare.