MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 OCTOMBRIE 2014. Relatia dintre Elena si Lucian, pusa sub semnul intrebarii

Elena si Lucian nu traverseaza cea mai buna perioada a lor de cand au format un cuplu in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu”.

Desi la un moment dat formau cel mai sudat cuplu din competitie, in conditiile in care sunt sprijiniti, din toate punctele de vedere, de doamna Nagie, mama lui Lucian, in ultimele saptamani cei doi se cearta tot mai des, din diverse motive.

Ultimul motov de cearta l-a reprezentat un detaliu mai putin clar din trecutul Elenei. De curand, pe internet au aparut imagini cu baiat care o tine in brate pe Elena si se recomanda a fi logodnicul concurentei de la MPFM, chiar si in prezent.

Chiar daca exista sanse mari ca un fost iubit de-al Elenei sa fi creat un cont fals cu cei doi, concurenta a avut de suferit in cadrul competitiei, acolo unde discutiile in contradictoriu par sa se iveasca de la orice.

Ultima oara, Elena a izbucnit din cauza atitudinii distante pe care a afisat-o Lucian, dupa ce stabilise, in fata unei intregi tari ca situatia lor s-a rezolvat si ca relatia lor se afla pe calea cea buna. Se pare ca nu aceaesi parere a avut-o si Lucian, care a dat impresia ca tot ceea ce a mai ramas intre ei este o relatie de prietenie.

Firea vulcanica a Elenei a izbucnit imediat, iar Lucian a incercat sa o impace cu atitudinea lui calma, dragastoasa. Camerele de supraveghere din casa “Mireasa pentru fiul meu” au surprins cele mai romantic cadru cu cei doi, in timp ce stateau afara, la prima ninsoare si se sarutau.