MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 SEPTEMBRIE 2014. Raymond interzice sustinerea lui Cristian pe Raymania

Episod inedit pentru aceasta editie a emisiunii matrimoniale “Mireasa pentru fiul meu”. Raymond, unul dintre cei mai apreciati concurenti ai sezonului trecut, a postat un mesaj pe Facebook prin care isi retrage sprijinul pentru Cristian MPFM4.

Mai mult decat atat, il numeste pe actualul participant la show un “escroc” si “un personaj de doi bani” care nu merita sustinerea membrilor Raymania. I-a anuntat pe cei care vor continua sa-l promoveze ca vor fi exclusi de pe grup.

In aceste conditii, postarea lui Raymond nu avea cum sa nu atraga numeroase comentarii, marea majoritatea dintre ele fiind unele negative la adresa finalistului MPFM3.

Unul dintre comentarii subliniza ca postarea lui Raymond se incadreaza perfect in stilul sezonului 3 MPFM, balacareala si prost gust, in timp ce mai multi fani ai emisiunii ii trag atentia lui Raymond ca sezonul trecut s-a terminat si ca mai importanti sunt actualii competitori.

Raymond este taxat in principal pentru faptul ca l-a facut pe Cristian “gunoi”, cuvant considerat inadmisibil de apropiatii show-ului si taxat in termeni la fel de duri.

Fan MPFM: “Inteleg ca s-a suparat, dar nu trebuia sa il faca gunoi. In mintea acestui tzaranete arogant, toti oamenii care nu-l plac, sunt automat niste gunoaie. Ii compatimesc pe cei care ia ca litera de lege tot ce debiteaza acest prostovan. Se crede stapan pe mintile si sufletele voastre, iar voi ii permiteti. Va spune pe cine sa placeti si pe cine nu, iar voi percutati! Penibil!”

CITESTE SI: MPFM SEZON 3. Constantina s-a integrat perfect in familia lui Raymond

Iubitul Constantinei are insa parte si de comentarii de sustinere, venite din parte fostilor sai sustinatori devotati.

Fan MPFM: “Ray spune ce vrea el pe grupul lui.Scrie clar ca nu vrea promovarea lui Cristian pe grup,cine vrea sa-l sustina o face unde doreste,e o tara libera.”