MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 DECEMBRIE 2014. Poza de colectie la sfarsit de an: Marianita si doamna Maria

In prag de anul nou, curg imaginile postate de fostii concurenti ai show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” prin care acestia isi saluta prietenii virtuali si le fac diferite urari.

De o mare simpatie s-a bucurat fotografia postata pe internet de Marianita, logodnica lui Laurentiu aparand alaturi de doamna Maria, cu un mesaj care a a trezit numeroase nostalgii in primul rand celor care au urmarit cu interes sezonul al treilea al emisiunii.

De aici si pana la depanarea unor amintiri nu a mai fost decat un pas. Chiar daca unii dintre cei care au postat comentarii nu au fost fani ai doamnei Maria, cu totii au recunoscut ca bunica lui Laurentiu aducea in Casa un farmec aparte.

Unii si-au amintit imediat ca sarbatorile de iarna petrecute anul trecut in Casa de la Stefanesti au fost insotite de binecunoscutul miros de cozonaci si carnati, lucru care nu s-a mai repetat si in aceasta stagiune.

Altii amintesc de gura bogata a doamnei Maria care nu i-a iertat, de-a lungul timpului petrecut in Casa, nici pe Raymond, Traian sau Andrei.

Se aduce in discutie chiar un duel verbal virtual intre doamna Maria si Ionela, Catalin sau Elena, in cazul in care bunica lui Laurentiu ar fi participat la acest sezon MPFM.

Desigur ca nu este uitat nici celebrul episod in care doamna Maria a taiat apa cu cutitul, rostind numele unor concurenti din sezonul 3.

Toate “cele rele” au fost insa date uitarii si fostii concurenti se bucura in acest moment doar de laude din partea fanilor emisiunii.