MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 IULIE 2014. Andrei vrea sa ramana prieten cu Grigore si in afara competitiei

Andrei si Grigore nu au dat impresia in niciun moment de pe parcursul acestui sezon ca pot fi prieteni foarte buni, Andrei preferand mai mult prezenta altor concurenti mai “spectaculosi” in timp ce Grigore a afirmat de mai multe ori ca, pentru el, Mireasa pentru fiul meu este doar o competitie in care el trebuie sa apere interesele cuplului pe care l-a format cu Mariana.

La fel de adevarat este faptul ca intre cei doi nu au existat nici momente tensionate care sa degenereze in conflicte de anvergura.

In ultimele saptamani Andrei a inceput sa comunice mai des cu iubitul Marianei permitandu-si chiar cateva glume cu acesta, lucru mai putin probabil sa se fi intamplat in urma cu cateva luni.

Probabil ca tot intr-un spirit de gluma, Andrei l-a tachinat pe Grigore pe tema posibilitatii ca ei sa ramana prieteni si in afara Casei, totul parand a reprezenta o propunere aproape “indecenta” pentru acest stadiu al competitiei.

Andrei: “Grigore, vrei sa ramanem prieteni afara?”

Grigore: “Inainte sa ajungem afara, o sa ne certam spre finala…”

Andrei: “De ce? Vrei sa ne certam?”

Mariana: “Glumea. S-a certat el cu cineva?”

Grigore: “Eu nu sunt certaret. Stii? Eu merg asa putin pe burta. Dar tu cu poti sa ai un prieten ca mine? Sunt total diferit de tine?”

Raspunsul de final al lui Andrei a fost in concordanta cu spiritul de gluma al acestui dialog: “Am nevoie de cineva care sa vorbeasca mai mult ca mine.”