MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MAI 2014. Razboiul dintre Raymond si Alin continua

Urmarile concursului pentru castigarea automobilului de lux si-au facut simtita prezenta chiar si la o saptamana distanta de la decernarea premiului cel mare.

O telespectatoare a tinut sa informeze telefonic o neregula intamplata in timpul concursului, cea incriminata fiind doamna Daniela, acuzata ca ar fi folosit substante anti-inflamatoare pentru a trata anumite dureri, lucru care ar fi incalcat regulamentul intocmit de organizatori.

Deoarece doamna Daniela a ocupat, la final, locul 2, remunerat cu 1.000 lei, Raymond a dorit sa speculeze noile informatii si a trimis o scrisoare staff-ului prin care solicita sa se constate incalcarea regulamentului si implicit modificarea clasamentului final.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU – FINALA SAPTAMANII. Andrei este suparat pe strategiile fanilor

Raymond: “Cererea mea este facuta catre staff, Alin si doamna Daniela nu au nicio vina. Hotul neprins este negustor cinstit insa problema este ca hotul lasat sa fure este tot negustor cinstit. Eu nu am nicio treaba ca au luat premiul, ca s-au dat cu creme, cererea mea a fost facuta catre staff pentru ca nu s-a spus nimic pana sa sune doamna telespectatoare sa informeze ca s-a folosit o crema anti-inflamatoare. Eu nu am nicio treaba cu doamna Daniela si Alin.”

O fana a cuplului Raymond-Constantina, prezenta in platoul emisiunii, a fost si mai radicala in a-i acuza pe Alin si doamna Daniela: “nu aveati voie sa folositi un medicament si acel gel este un medicament. Ati trisat! Acesta este cuvantul. Ati trisat fata de toti. Daca Gina renunta in pauza dinainte de a se decide castigatorul. Ati folosit un medicament care era interzis. Atunci cand ti se permite sa incalci un regulament, inseamna ca esti favorizat.”

Sursa foto: captura Antena 1