MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. O noua idila se naste in casa

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 31 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

Maria crede ca singurul cuplu stabil din casa este cel format de Cristiana si Marian! Vestea ca va ramane in competitie, l-a inversunat pe Nicolae. Acesta i-a reprosat mamei sale ca a facut tot posibilul pentru a ramane. Maria primeste din ce in ce mai multe critici din partea concurentilor MPFM 4 din cauza comportamentului ei.

Maria: “Nu imi place comportamentul lui Andrei! Rade din orice, fara rost! Cred ca el are ceva cu mine! pentru ca ma critica tot timpul!” Matusa lui Nicolae despre Andrei: “Este nesuferit! Cred ca are ceva la cap!”

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015.  In casa “Mireasă pentru fiul meu”, Ana s-a impartit intre relatia cu Gabi şi Petru.

Acum, Ana se pare ca are un nou pretendent. Este vorba despre Cristi. Acesta a fost surprins in prejma ei, incercand sa-i intre in voie si sa-i faca mai tot timpul pe plac.

Acesta a fost filmat in timp ce ii aranja parul concurentei, gestul dand frau liber zvonurilor ca intre cei doi s-au putea infiripa ceva.

Cei doi, insa, au tinut sa lamureasca cum stau lucrurile intre ei.

Cristi: “Eu nu vreau sa o cuceresc, eu vreau doar sa ma apropii de ea. Ea a suferit mult. Nu mi-a dat sperante. Mi-a spus ca nu mai vrea sa formeze un cuplu in casa. Imi place de ea… Cum sa facem o relatie afara, ca sunt 500 de km distanta. daca aici nu se leaga nimic…”.

“Am vorbit si i-am spus foarte clar ca intre noi nu o sa fie nimic. Sper sa fi inteles”, a afirmat Ana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015.  Petru a comentat si el pe marginea unei eventuale relatii intre Ana si Cristi.

“Mie nu mi s-a parut nicicum. Se vede clar ca el incearca sa se apropie de ea. Pe mine nu m-a lasat niciodata sa-i fac parul. Pe mine tot timpul ma respingea… Eu m-as bucura pentru ei”, a spus el.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015.  Andreea Mantea s-a luat de concurenti: “Ce e cu voi… S-au calmat spiritele de tot?… Stiti ce am facut eu azi inainte să inceapa emisiunea?… Am insistat sa fim cu totii. Dar, daca vreti, eu ma duc in studio. Serios… si vin doar persoanele care au materiale… si voi…Se intampla ceva cu voi…”

Sursa foto si text: spynews.ro