MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 AUGUST 2014. ANDREI: In curand o sa propunem sa ne fie eliminate si iubitele

Strategiile concurentilor pentru finalul sezonului 3 al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” atrag laude sau dezaprobari venite din partea fanilor show-ului, fiecare exprimandu-se in functie de preferintele avute in randul concurentilor.

Unul dintre mesajele venite in cursul zilei de luni a vrut sa taxeze startegia care o are pe Gina in rolul de “carne de tun”, ea urmand sa fie sacrificata in favoarea cuplurilor si a lui Alin, toti avand inca de castigat sume importante de bani.

Mesaj fan MPFM: “Cat de ipocriti pot fi Andrei si Ray? Sa ramana ei sa ia premiul si Gina sa plece. Gina esti minunata! Nu te cere acasa! Meriti sa fii in finala si chiar daca esti singura nu te lasa calcata in picioare. Poate pleca oricine chiar daca are cuplu. Nu renunta! Eu te sustin si te vreau in finala in cida celor care nu te suporta.”

Simtindu-se atins de textul mesajului, Andrei a raspuns ironic aducand in prim-plan o strategie incredibila pentru acest final de sezon.

Andrei: “O sa primim mesaj in curand ca vrem sa ne eliminam si iubitele.”

Raymond: “Eu am explicat ca poate sa ramana din partea noastra.”

Andrei: “Eu am spus sa nu plece nimeni. Problema este regula competitiei. Daca regula este sa votam pe cineva sa iasa, cu siguranta ca nu-mi doresc sa fie eliminat cineva care mai are ceva de castigat.”