MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 AUGUST 2015. Doi concurenti si-au pus verighetele pe degete

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 AUGUST 2015.  Daca ati ratat MPFM din 4 AUGUST 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 AUGUST 2015. După ce a fost acuzat că s-a folosit de emisiunea “Mireasă pentru fiul meu” ca să devină cunoscut, au apărut imagini cu Dănuţ în timp ce juca un rol.

Dănuţ de la “Mireasă pentru fiul meu” a lucrat ca actor înainte să se înscrie în competiţie. În imagini, concurentul se săruta pasional cu o brunetă şi îi spunea cuvinte frumoase. Când a văzut cât de bine poate să-şi joace rolul, fosta lui iubită, Carmen, a căzut pe gânduri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 AUGUST 2015.“Acolo era vorba de un rol în care trebuia să intru în pielea personajului, iar aici e în viaţa reală. Nu m-am prefăcut”, a declarat Dănuţ, marţi

Carmen şi Dănuţ  au creat confuzie în ediţia de astăzi când şi-au pus pe deget verighetele pe care le-au primit de la susţinători.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 AUGUST 2015.Carmen şi Dănuţ nu mai formează un cuplu de ceva vreme, dar, cu toate acestea, concurenta a primit verigheta de la fostul ei iubit. Cei doi şi-au pus inelele pe deget chiar dacă nu au de gând să se căsătorească.

“Ştiu că nu e cazul, dar m-am gândit să o port”, a declarat Carmen

“Nu sunt obişnuit cu ea. Mă incomodează”, a spus Dănuţ

Sursa: spynews.ro