MIREASA PENTRU FIUL MEU 4. DANUT: Dupa ce m-a parasit iubita nici mancarea nu mai avea gust!

Unul dintre cei mai apreciati baieti ai acestei editii de “Mireasa pentru fiul meu” este Danut. Simpatic si mereu “cu vorbele la el”, Danut a recunosct ca singurul motiv al prezentei lui in acest show este gasirea unei fete alaturi de care sa intemeieze o familie.

El le-a povestit colegilor de competitie care a fost motivul din cauza caruia s-a despartit de fata pe care a iubit-o cel mai mult in viata lui.

Iubita lui isi dorea foarte mult sa aiba un copil lucru refuzat de Danut deoarece nu se simtea pregatit, la acel moment niciunul dintre ei neavand loc de munca.

Danut: “Ea isi dorea copil in perioada aia. Eu nu eram preagtit recunosc. Nu aveam serviciu niciu eu nici ea. Mi-am spus ca un copil inseamna responsabilitate. Eu nu puteam la momentul respectiv si nu vroiam sa complicam lucrurile si mai mult. Ea spusese ca <<il cresc ai nostr>> insa eu nu am fost de acord. I-am spus ca nu este momentul si ea a concluzionat ca nu o iubesc. Aici a intervenit ruptura. Ne-am mutat apoi la Bucuresti si ea si-a gasit pe altul la ea la munca. Am suferit dupa ea 6-7-8 luni. Nici mancarea nu mai avea gust pentru mine. Aici am venit sa-mi fac o iubita si cu care sa-mi intemeiez o familie.”

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Baietii le acuza pe fete de imaturitate

Si Danut a avut parte de o copilarie mai dificila find infiat de o familie din Dambovita la varsta de 3 ani.

Danut: “Am fost luat dintr-o cresa si infiat. Nu o cunosc pe mama mea naturala insa nu am ce sa-i reprosez prea mult. As intreba-o doar de ce nu m-a cautat, nu de ce m-a lasat. Cred ca nu a avut suflet rau ca daca avea m-ar fi aruncat intr-un tomberon. Daca nu esti acolo cand ai nevoie degeaba vine mai tarziu. Am trecut prin atat de multe lucruri incat este greu sa ma mai darame ceva.”