Mireasa Pentru Fiul Meu, 4 decembrie: Momente incendiare in editia de miercuri. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 4 decembrie: Momente incendiare in editia de miercuri a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu de la Antena 1. Mariana a fost o surpriza inedita pentru Grigore, iar Andrei i-a adus reprosuri lui Sorin din cauza unei glume.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 4 decembrie: Mariana, incendiar de sexy pentru Grigore. S-a costumat in cadana!

Mariana, surpriza inedita pentru Grigore. Pentru ca au sarbatorit doua luni de relatie, concurenta s-a costumat în cadana si si-a surprins partenerul.

Aceasta a purtat un costum sexy, ce ii evidentia trupul si s-a unduit pe ritmuri orientale. 

Cum a primit concurentul surpriza, vezi in clipul de mai jos! 

Mireasa Pentru Fiul Meu, 4 decembrie: La finalul saptamanii trecute, fosti concurenti din editiile anterioare, vizita surpriza

La finalul saptamanii trecute, la implinirea a 20 de ani de la infiintarea Antenei 1, mai multi concurenti ai editilor trecute au pasit in Casa.

Cu acest prilej, persoanele aflate in competitie i-au ”descusut”, incercand sa afle cateva ”secrete”, pentru a rezista.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 4 decembrie: Andrei, reprosuri la adresa lui Sorin din cauza unei glume deplasate

Cu toții știm că Andrei și Sorin sunt prieteni foarte buni, iar faptul că acesta a părăsit competitia nu ii împiedica sa-și continue relatia.

La scurt timp după ce a iesit din Casă, cei doi s-au revăzut astăzi în platoul emisiunii. Andrei a profitat de această ocazie si i-a reproșat lui Sorin o glumă pe care ar fi făcut-o bărbatul la adresa Oanei.