MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IANUARIE 2015. O dansatoare din buric, atractia noptii de Revelion!

Petrecerea de Revelion a fost sarbatorita cu mare fast si in Casa de la Stefanesti. Concurentii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” au suplinit departarea fata de familia si prietenii alaturi de care petreceau in anii trecuti cu o petrecere plina de surprize.

Majoritatea placute insa asa cum se intampla de obicei cand la un loc se strang oameni cu personalitati si gusturi diferite, apar si neintelegeri.

Principalele disensiuni au fost legate de preferintele muzicale ale fiecaruia, in mai multe randuri, melodiile alese de unii concurentii fiind dezaprobate de alti colegi de competitie.

“Pe bune? Ascultam 3SudEst de Revelion? Eu vreau sa ma distrez!”, s-a aratat o concurenta extrem de dezamagita, din cauza atmosferei din casa.

Ulterior, petrecerea a fost ceva mai animata, iar asta s-a datorat Denisei, o dansatoare din buric, invitata in casa “Mireasa pentru fiul meu”. Atmosfera a fost una incendiara, iar baietii abia si-au mai putut dezlipi ochii de pe trupul Denisei, dupa cum bine au observat si mamele.

Cu putin inainte de miezul noptii, concurentii au dat start la un concurs de karaoke si s-au certat pe microfon. Cei care nu au participat la competitia vocala au stat pe canapea si au ascultat, terifiati, vocea chinuita si lipsita de talent a unora dintre baieti.

Miezul noptii i-a adunat pe concurenti impreuna, iar pentru o scurta perioada de timp, nu a mai existat niciun fel de tensiune intre ei.

Baietii, fetele si mamele au iesit afara, in curte, acolo unde au deschis sticle de sampanie si au aprins artificii.

Petrecerea a continuat in casa, in compania unui grup de lautari, invitati sa intretina atmosfera de petrecere, pana in zori.