MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IULIE 2014. LAUR: As fi simtit daca Oana ma iubea cu adevarat!

Final incredibil de poveste intre Oana si Laur. Dupa un debut de relatie incendiar si plin de dinamism, cei doi au incept incet incet sa-si reproseze diverse lucruri si, dupa cateva zile in care romantismul parea ca disparuse total, au dat verdictul final: nu mai formeaza un cuplu.

Ca si in cazul relatiei cu Viorel, Oanei i-a fost reprosat faptul ca este prea mult interesata de imaginea proprie si mai putin preocupata de bunul mers al unei relatii de cuplu.

Laur a inceput sa-si puna intrebari cu referire la adevaratele sentimente ale iubitei lui astfel incat Mirela Boureanu Vaida nu avea cum sa nu-l intrebe despre ceea ce crede cu adevarat.

Mirela: “Practic tu nu prea crezi in ceea ce Oana da impresia ca simte.”

Raspunsul lui Laur a fost pe cat de transant pe atat de surprinzator: “AS FI SIMTIT EU PANA ACUM DACA MA IUBEA CU ADEVARAT”.

Dialogul dintre moderatoare si Laur a continuat pe un ton calm, concluzia finala fiind ca Laur este total dezamagit de felul in care Oana vede viata de cuplu.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. LAUR: OANA M-A SURPRINS NEPLACUT PRIN ATITUDINEA AFISATA IN POZE

Mirela: “Eu de asta te-am intrebat cata incredere ai in Oana.”

Laur: “Nu stiu doamna Mirela. Sa-mi arate Oana si o sa ma incredere deplina.”

Mirela: “O vezi capabila de foarte multe lucruri.”

Laur: “Eu vad ca daca in fata televizorului am zis ceva despre ea, gata, s-a terminat totul.”

Mirela: “Adica tine foarte mult la imaginea ei si la cum este perceputa in afara?”

Laur: “Pai ce se intampla acum? Credeti ca plange ca s-a despartit de mine?! Plange ca am fost pusi intr-o situatie penibila la televizor.”

Sursa foto: Captura Antena 1