MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IUNIE 2015. Dezvaluiri socante despre una dintre concurente

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IUNIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 4 IUNIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Roxana, fosta concurenta, a venit in emisiune cu dezvaluiri despre Danut. Ea l-a acuzat pe concurent ca ar fi marioneta sustinatorilor si ca nu este capabil sa-si ia propriile decizii.

Roxana: “Danut a format un cuplu cu Carmen pentru ca a fost impins de la spate de sustinatori!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IUNIE 2015.  Roxana sustine ca Danut ramane aproape de Carmen deoarece i s-a promis un apartament din partea sustinatorilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IUNIE 2015.  Noi dezvăluiri incendiare au fost făcute cu privire la trecutul uneia dintre concurentele emisiunii.

Colegii Cătălinei susţin că aceasta a avut o relaţie neobişnuită cu un saxofonist. Aceasta neagă legătura cu bărbatul şi susţine că nu este adevărat. Sunt însă voci care spun altceva.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IUNIE 2015.  Andrada consideră că aceasta minte şi că nu vrea să spună adevărul din diverse motive. “Este adevărat. Nu este o problemă că a fost cu altcineva, ci faptul că nu recunoaşte”, a spus Andrada.

Cătălina, iubita lui Nicolae, se află într-o situaţie stânjenitoare. Mama ei trebuie să suporte toate aceste declaraţii.