MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MAI 2015. Andrada in lacrimi. Inevitabilul s-a produs

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MAI 2015.  Daca ati ratat MPFM din 4 MAI 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MAI 2015.  Castigatorii biletelor pentru mare au pornit la drum! Unii cu zambetul pe buze, altii un pic mai tristi! Ajunsi la destinatie, ei s-au pregatit pentru seara incendiara ce o aveau de petrecut! Entuziasmati au inceput seara cu zambetul pe buze. Atmosfera din club i-a dezmierdat pe concurenti. Toti s-au distrat, au dansat si au petrecut o noapte pe cinste, dar fetele au avut parte de o surpriza sexy. Cristiana: “Ma simt vinovata ca am plecat la mare fara Marian!”

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MAI 2015.  Radu si Andrada, doi dintre concurentii de la show-ul matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, s-au despartit. Au plecat impreuna la mare, dar au venit separati.

Discutiile dintre Andrada si Radu, de la “Mireasa pentru fiul meu”, au inceput dupa ce bruneta a dansat cu altcineva.

Se pare ca lucrurile dintre cei doi nu se pot rezolva, astfel ca Radu a luat decizia de a nu mai acorda nicio sansa relatiei lui cu Andrada.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MAI 2015.  In cadrul editiei de luni a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, mama Andradei, Simona, a intrat in direct prin telefon si a sarit la gatul lui Radu.

“Sunt suparata pentru lucrurile prin care trece Andrada. Sunt suparata pe Radu, dezamagita. Imi doresc ca copilul meu sa fie bine. Imi pare rau ca nu e iubita de Radu. N-a avut sentimente pentru Andrada, a profitat doar de sentimentele Andradei. E indragostita de el si sufera ca atare, pentru ca s-a indragostit de omul care nu trebuie, care nu o merita. E un inger de copil, iar el nu a facut decat sa o ponegreasca”, a spus mama Simonei.

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MAI 2015.  Radu a intervenit: “Poate ca au fost sentimente”.

“In relatia aceasta, fiicamea este victima, eu asa consider”, a mai spus mama Andradei.

Concurenta a izbucnit in lacrimi in direct. Andrada a plans de mama focului.

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MAI 2015.  In direct prin telefon a intervenit si Ana, mama lui Radu, care i-a transmis fiului ei, cu vocea gatuita de emotie si plangand:

“Radu si Andrada, sunteti ca niste copii ai mei. Radu, te rog, lasati orgoliile reciproce. E vorba de orgolii. Ei au dragoste. Nu ii dau dreptate niciunuia”.

Radu a comentat: “Stiu foarte bine ce fac. Eu am pus punct. Sunt suficient de matur sa fac ceea ce fac. Nu a zis nimeni ca nu ramanem prieteni. Daca nu se mai poate nu se mai poate”.

Satul de discutii si de tensiuni, Radu s-a ridicat si a parasit incaperea, iesind nervos in curte. Andrada l-a urmat imediat.

“M-am saturat de circul asta”, a spus el.

Sursa text si foto: spynews.ro