MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2015. Laurica ia o decizie surprinzatoare iar Nicolae primeste o vizita neasteptata

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 4 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. Gelozia isi arata din nou chipul respingator, iar rivalitatile dintre vechii si noii concurenti isi fac din nou aparitia!

Andrei neaga ca ar fi afirmat vreodata ca Petru este interesat de Carmen, dar Danut baga mana in foc ca acesta a intrat pentru logodnica lui! Danut, deranjat de atitudinea lui Petru! Care sunt motivele neintelegerilor dintre cei doi? Danut: “Petru este ipocrit si isi doreste sa castige competitia cu orice pret! Orice as face, sta cu ochii pe mine!” Momentul apropierii dintre Andrada si Radu nu a reusit sa impresioneze pe toata lumea. Carmen i-a cerut logodnicului sa fie mai discret in privinta opiniilor despre ceilalti.

Elly si Cristian au avut parte de mici neintelegeri.

Elly : “Poate sunt mici gesturi, dar detalile conteaza!”

Cristian, dezamagit : “Daca era sa fie vorba de detalii nu mai eram de mult impreuna!”

Pentru prima oara de la inceputul acestei competitii, tatal lui Nicolae si sotul doamnei Maria a venit in vizita la ei.

Doamna Maria, coplesita de emotii la vederea sotului dupa sase luni.

Laurica s-a razgandit in vederea plecarii din competitie. Tatal ei a intrat in convorbire telefonica pentru a o incuraja.

Bunica lui Nicolae si soacra doamnei Maria a venit in emisiune pentru a-i incuraja si a le spune celor doi ca este de acord cu relatia dintre Nicolae si Laurica si isi doreste sa ii vada casatoriti.

O noua provocare pentru cocurenti: fetele trebuie sa aleaga trei baieti care le vor vizita in aceasta seara.

Sursa foto: facebook.com