MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 OCTOMBRIE 2014. Fanii MPFM rezervati in privinta lui Marian

Ultimul intrat in lupa fanilor MPFM este Marian, unul dintre competitorii acestui sezon care nu este implicat intr-un cuplu. Marian a fost auzit dandu-i un sfat lui Cristian, considerat interpretabil de foarte multa lume: ,,astea’s semne ca esti interesat de ea ii dai sperante ( referitor la ce dorea sa faca el ) , daca nu ai nimic cu ea las-o in pace !! “

Fraza nu a fost deloc pe gustul celor care il simpatizeaza pe Cristian, acestia considerand ca, in acest caz, Marian se baga intr-un subiect de care nu ar trebui sa fie interesat.

Este comentat motivul pentru care i-a oferit un sfat lui Cristian in conditiile in care, de curand, il invata pe acesta cum sa se ceara acasa.

Marian este vazut in rolul de “vulpe batrana” care desi nu are inca o relatie in competitie, isi calculeaza bine pasii pentru fazele finale ale competitiei.

In opinia unora, ar vrea sa scape cat mai repede de competitia cu Cristian si Danut, si celui din urma oferndu-i un sfat considerat inutil.

Deoarece Marian nu are mama in Casa, ar fi in imposibilitatea de a castiga marele premiu, marea lui dorinta fiind aceea de a ajunge in finala si de a se impartii premiul pus in joc.

Stagiunea insa abia a inceput si mai este mult timp in care Marian sa demostreze ca nu este deloc un tip pervers si tot ceea ce face este din prietenie si din dorinta ca amicilor lui sa le fie bine in aceasta competitie.