MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 septembrie 2013

Mireasa pentru fiul meu naste in continuare foarte multe pasiuni in randul telespectatorilor. In emisiunea din 4 septembrie, am facut cunostinta cu Andrei, Grigore si Robert, niciunul dintre acesti baieti neatragand, pentru moment, aprecieri pozitive.

In schimb, Traian, „modelul spaniol”, si-a gasit un rival pe masura. Este vorba despre Raymond, cel care a aparut in fata privitorilor drept un tip glumet, istet si foarte sociabil. Deja i se „gasesc” de catre fanii show-ului diverse variante de pereche, insa numele cele mai des rostite sunt cele ale Constantinei si Denisei.

O buna impresie lasa si Andrei, vazut si el, inca din prima saptamana, cu sanse mari la castig, la polul opus situandu-se Robert, genul baiatului ingamfat si fara bun simt.

Fetele socializeaza din ce in ce mai mult. Constantina, Edit, Denisa, Oana si Marianita sunt vazute printre concurentele care vor sta cat mai mult in emisiune, in timp ce Iulia, Andreea si Cristina sunt cotate cu sanse foarte mari de a se numara printre primele fete iesite din competitie.