MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 SEPTEMBRIE 2014. Doi membri ai stafului au fost concediati

Sezonul al treilea al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a fost diferit fata de precedentele editii. Concurentii s-au intrecut in acte de “indisciplina” total nepotrivite pentru un show transmis in direct la ore de maxima audienta.

Raspunsul stafului la aceste fapte au fost sporadice si lipsite de duritatea necesara motiv pentru care concurentii si-au permis sa sfideze pana spre finala autoritatea organizatorilor acestei competitii.

Biletele, lavaliere inchise, vorbit prin semne, toate nesanctionate la momentul potrivit, au creat confuzie in randurile fanilor emisiunii.

Totul a culminat cu marturiile Oanei care a recunoscut, de buna voie, ca impreuna cu Laur a intretinut acte intime chiar in interiorul Casei, in momente in care camerele de supraveghere nu erau indreptate spre ei.

Cei prinsi din nou in off-side au fost componentii stafului, incapabil sa surprinda incalcarile regulamentului competitiei.

Chiar daca “show-ul” oferit de concurenti a adus un plus de rating, neprofesionalismul stafului nu avea cum sa ramana nepedepsit.

Realizatorii emisiunii au decis concedierea a doi membri din staf, acuzati de neglijenta grava, aceasta masura dorindu-se a fi una necesara si obligatorie in vederea unui sezon 4 cu mai putine evenimente neplacute.