MIREASA PENTRU FIUL MEU 4. Valentina se simte invidiata de colegele de competitie

Fiecare sezon al cunoscutului show tv “Mireasa pentru fiul meu” are istoria lui si propriile povesti de dragoste dar si de ura intre cei care tintesc premiile finale.

Chiar daca din sezonul 4 au trecut mai putin de 10 zile, acest lucru nu inseamna ca nu au inceput deja sa se concureze “bisericutele” care se vor infrunta de-a lungul urmatoarelor luni. Mai mult decat atat, mamele par si ele pregatite sa intre total in jocul intereselor exprimandu-si inca de la inceput pareri pertinente care au darul de a-si orienta baietii catre alegerile cele mai bune.

Baietii s-au aratat foarte nerabdatori sa-si cunoasca colegele de competitie. Cum era de asteptat au aparut primele preferinte lucru care le-au deranjat vizibil pe cele care s-au simtit “date la o parte”.

Daca unele dintre ele au fost dezamagite din cauza lipsei de popularitate, Valentina s-a aflat la extrema cealalta. Din cauza faptului ca ea a fost concurenta cea mai populara in randul baietilor, Valentina a starnit invidie in randul anumitor concurente si a devenit motiv de discutie pentru mame.

CITESTE SI: MPFM 15 SEPTEMBRIE 2014. Catalin: Cristiana, abia astept sa te vad!

Situatia a deranjat-o foarte tare, astfel incat, a ajuns sa izbucneasca in lacrimi.

“Ma simt vinovata. Observ discutiile, vad cum se uita toata lumea la mine si ma deranjeaza. Cel mai tare ma doare atunci cand mamele incep sa discute despre mine, ca si cum ar fi o problema ca sunt principala alegere. Nu imi place invidia asta”, a spus, printre lacrimi, Valentina.