MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 AUGUST 2015. O concurenta a fost dusa de urgenta la psihiatrie

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 AUGUST 2015.  Daca ati ratat MPFM din 5 AUGUST 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

Momente de panică în casa “Mireasă pentru fiul meu”! Cristiana a ajuns de urgenţă la spital, în urma unei discuţii cu Marian şi a fost obligată să părăsească emisiunea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 AUGUST 2015.  Cristiana a venit în casa “Mireasă pentru fiul meu” cu gândul de a-şi întâlni jumătatea. La scurt timp a format un cuplu cu Marian şi, deşi relaţia lor nu a fost lispită de probleme, cei doi au spus întotdeauna că vor să plece căsătoriţi din casă.

“Are 20 de ani, nu stă prea bine cu sănătatea. Trebuie văzut bine. Vreau să anunţ familia Cristianei că totul este în regulă, că este la spital şi totul este sub control”, a spus moderatoarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 AUGUST 2015.  Ce a păţit Cristiana? Ei bine, tânăra ar fi suferit un atac de panică, în urma unei discuţii cu Marian.

“Nu i-am dat niciodată niciun motiv să creadă ceva rău. I-am spus că vreau să fac o familie cu ea, că vreau copii. Nu sunt un puşti de 17 ani care a venit la emisiune aşa, ca să piardă timpul”, a spus Marian, făcând referire la faptul că iubita sa nu are încredere în el şi se teme că o să o părăsească.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 AUGUST 2015.  Fata a fost luată cu ambulanţa şi dusă direct la psihiatrie. În acest moment situaţia fetei în concurs este incertă şi depinde de rezultatele evaluării medicale făcute la spital.

“Am fost la o doamnă psihiatru şi cu ajutorul ei o să fiu mai bine. Bine, acest lucru depinde foarte mult şi de mine. Am fost foarte supărată şi aveam numai gânduri negre. Nu pot să vă explic ce am simţit, sunt conştientă de ce se întâmplă în jurul meu dar nu tot. Doar eu pot să trec peste stările astea. Nici eu nu mă înţeleg pe mine. Cred că îmi este teamă să nu fiu abandonată”, a spus Cristiana la Antena 1.

Marian, prietenul Cristinei, spune că dacă ea va părăsi competiţia va pleca şi el. “O iubesc, nu pot să stau fără ea. Dacă nu mai poate continua, voi pleca şi eu”, a spus Marian.

sursa: spynews.ro