MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IANUARIE 2014. Catalin le asteapta cu nerabdare pe fetele din februarie

Cel mai atipic cuplu al sezonului 4 MPFM este cel format de Catalin si Madalina. Mult timp cei doi au facut parte din “gasca vesela” in postura de simpli prieteni insa in acest moment sunt unul dintre putinele cupluri ramase in competitie.

Catalin si Madalina si-au marturisit reciproc sentimente de dragoste lucru care a fost comentat intens de fanii emisiunii pe internet.

Chiar si in aceste conditii, Catalin obisnuieste sa o tachineze pe iubita sa, ori ce cate ori care ocazia. In aceasta categorie se poate include si marea dorinta a lui Catalin de a veni cat mai repede luna februarie si odata cu ea intrarea in competitie a noi fete.

A mai ramas foarte putin timp pana cand in casa vor intra noi concurenti, iar fetele si baietii deja se arata nerabdatori. Printre acestia se numara si Catalin, care a marturisit recent ca isi doreste sa cunoasca o bruneta, deoarece a visat recent ca se indragostise.

Madalina s-a enervat la culme cand a auzit vorbele iubitului ei si a recurs la un gest extrem. Concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu” a observat ca iubitul ei inca pastreaza pe perete o fotografie cu o admiratoare pe care a primit-o in noiembrie si s-a grabit sa o smulga de pe perete.