MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IUNIE 2014: Gina a fost parasita de toate prietenele

Gina si Alin au ramas singurii competitori la Mireasa pentru fiul meu ramasi fara cuplu. Alin o are alaturi pe mama lui insa Gina a ajuns intr-un moment in care se simte parasita de tota lumea.

Sensibila din fire, Gina a reactionat la mesajele emotionante venite din partea unor admiratori prin mai multe reprize de plans.

Cei din Casa nu aveam cum sa nu observe starea de slabiciune a Ginei, insa chiar si aceste momente nu au reprezentat decat un nou motiv de contraziceri intre concurentii cu sanse la finala.

Oana: “Imi pare rau cu nu am facut mai multe pentru Gina, cum as fi putut face. Erau fete care se bateau cu pumnul in piet ca sunt alaturi de Gina si acum au lasat-o singura. Nici eu nu mai pot fi asa cum am fost pentru ca imi amintesc involuntar de acele momente.”

Intrebata de doamna Mirela la ce fete se referea, Oana a dat de inteles ca este vorba de Marianita si Constaina, lucru care nu i-a cazut deloc bine iubitei lui Raymond.

Raymond: “Nu vrem sa ne bagam in sufletul ei. Suntem alaturi de ea, vorbim, glumim dar atat. De cand nu mai este folositoare, Gina a ramas singura”, a fost o noua concluzie a Oanei.

Gina a recunoscut voalat ca nu mai are nicio prietena in Casa desi, in trecut, mai multe fete isi disputau statutul de “cea mai apropiata persoana” de langa Gina.

S-a inbarbatat insa singura promitand ca se va descurca de minune si de una singura.

Sursa foto: Captura Antena 1