MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IUNIE 2014. Lacrimile lui Andrei si incurajarile Cristinei

Moment de sensibilitate maxima dupa ultima finala saptamanala a emisunii “Mireasa pentru fiul meu”. Bulversat de vestile primite de la fani, Andrei si Cristina le-au multumit celor care le sunt inca aproape.

Andrei: “Va pupam mult pe toti, pe cei care ne-au ramas alaturi, care ne iubesc cu adevarat, ca asta este un lucru mare sa sustii pe cineva si sa-i fii alaturi.”

Andrei a aflat si ca Bogdan, fratele sau, nu este deloc intr-o situatie fericita, lipsa unor informatii detaliate sporind nelinistea iubitului Cristinei.

Cristina: “Nu vreau sa te simti rau. Daca incepi sa te stresezi, nu o sa rezisti. A zis sa fii tare. Ar fi vrut sa fi langa el dar oricum nu se poate.”

Andrei: “Nu ma simt bine sa ascult muzica si sa dansez cand poate ca fratele meu este pe strazi. Asta este motivul pentru care ma simt rau.”

Dupa ce s-au retras in camera, Andrei a avut un moment de mare slabiciune, izbugnind in plans de dorul fratelui sau.

“Mi-e dor de el si in momentul asta as fi vrut sa fi fost langa el, sa-l pup si sa-i spun <<hei, sunt langa tine si nu te voi parasi niciodata! Sa nu-ti fie teama, fratele tau te iubeste cel mai mult.>>”, a spus Andrei printre lacrimi.

Cristina a fost foarte surprinsa de reactia iubitului ei, avand totusi starea de spirit de a-l incuraja pe cel despre care stia ca este un baiat foarte puternic, din punct de vedere psihic.

Cristina: “Hei, tu nu plangi niciodata! Tu esti cel mai puternic si mereu invingator. Tu nu aveai lacrimi. De ce-au venit?”

Andrei: “Fiindca as vrea sa cred ca ei sunt bine.El ma iubeste cel mai mult si eu nu-i arat niciodata dar in sufletul meu il iubesc mai mult decat si-ar putea inchipui.”