MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2015. Vrajitoarea Vanessa vorbeste despre bratara care a iscat razboiul dintre Gabi si prietena Anei

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 5 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.  Vrajitoarea Vanessa a venit in studio pentru a lamuri problema bratarii fermecate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2015.  Zbuciumul competitiei provoaca tensiuni intre Cristiana si Marian, relatiile dintre Carmen si Danut devin mai incordate, iar Nicolae si Laurica se afla in pragul despartirii! Dar nu ne oprim aici! Un concurent se va confrunta cu reprosurile familiei, iar consecintele acestor critici sunt imposibil de anticipat!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2015.  Ziua continua cu noi dezvaluiri cu si despre noii concurenti! Veti descoperi pe cine place o noua concurenta, iar elemente nestiute pana acum ale relatiei dintre Petru, Ana si Gabi vor iesi la iveala! Va sosi un oaspete surpriza, ce va face lumina asupra unor controverse ce pe multi i-au pus pe jar! Dezvaluirile continua, pentru ca baietii cei noi au s-au intalnit cu fetele din concurs! Se infiripa noi povesti de dragoste?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2015.  Nu doar concurentii MPFM 4 se plang ca nu au un somn linistit, ci si prezentatoarea Andreea Mantea are probleme cu somnul. Viitoarea mamica se trezeste din doua in doua ore: “Ma trezesc din doua in doua ore, dar nu ma plang cum faceti voi!”

Desi Carmen i-a aratat ca nu accepta sa fie criticata, Danut nu se poate abtine. Ambii vor sa conduca in relatia lor, dar concurenta tine cu orice pret sa conduca relatia ei cu Danut.

Cristiana si Marian au avut parte de momente tensionate. Marian a aruncat cu scaunul, iar logodnica lui a izbucnit in lacrimi. Totul a pornit de la mancare! Cristiana a fost profund dezamagita de reactia acestuia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2015.  Andrada si Carmen si-au luat inima in dinti si au cantat un cunoscut slagar, live, chiar in platou, spre admiratia partenerilor. Cuvintele matusii au dus-o in pragul disperarii. Matusa Roxanei a sfatuit-o pe concurenta sa ii acorde o sansa lui Andrei. Dezamagirea concurentei a venit si pentru ca Andrei nu a facut mai multe eforturi ca sa o cucereasca.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2015.  Vrajitoarea Vanessa a venit in studio pentru a lamuri problema bratarii fermecate. Aceasta a spus ca e posibil ca bratara sa ascunda cateva farmece de iubire chiar daca aceasta a fost in prealabil sfintita la manastire. Ana si Gabi nu cred in aceste lucruri si o iau in deradere pe clarvazatoare.

Sursa foto: facebook.com