MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 NOIEMBRIE 2014. Mirela Boureanu Vaida este intr-o forma de zile mari

Unul dintre artizanii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” este, fara indoiala, moderatoarea Mirela Boureanu Vaida, una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Mirela este gravida, in ultimul trimestru de sarcina, insa are in acest moment o forma fizica de invidiat.

Prezenta zi de zi pe sticla, actrita Teatrului Constantin Tanase din Bucuresti culege frecvent laude din partea fanilor emisiunii si chiar a fanelor care gasesc in Mirela Boureanu un model demn de urmat.

Fermecatoare si plina de umor, prezentatoarea de la “Mireasa pentru fiul meu” si-a surprins telespectatorii, in timpul emisiunii de miercuri, cu o prestatie extrem de spectaculoasa.

Mirela Vaida a optat pentru o rochie simpla, scurta, de culoare visinie, dar care i-a pus foarte bine picioarele lungi si atletice in valoare.

 

Bineinteles, burtica de gravida s-a intrezarit prin materialul rochiei, insa nu si alte kilograme in plus. Oficial, Mirela Vaida este una din cele mai sexy gravide ale acestui sezon!

Mirela Vaida Boureanu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu sotul ei, Alexandru, de aproape zece ani. Cei doi sunt casatoriti de cinci ani si si-au dorit foarte mult sa devina parinti. Dupa doua sarcini pierdute, vedeta a reusit sa ramâna, din nou, insarcinata si a marturisit ca si-ar dori foarte mult sa aiba o fetita.

Sursa stire: spynews.ro