MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 OCTOMBRIE 2013

Gala de sambata a emisiunii Mireasa pentru fiul meu a adus in prim-plan familiile catorva dintre concurenti.

La debut, au fost prezentate parerile apropiatilor lui Gabi depspre relatia pe care el a inceput-o in casa. Familia nu este de acord ca Gabi sa continue sa faca pereche cu Cristina, in continuare vazuta de fanii acestei emisiunii ca o fata rece, insensibila si atrasa prea mult de partea materiala.

In studioul emisiunii au fost prezenti cei din familia lui Raymond: mama, tatal dar si sora acestuia, Vanessa, fosta concurenta intr-o editie anterioara.

S-a vorbit mult despre faptul ca brasoveanul s-ar potrivi cu Constantina, fata agreata de familia lui Raymond. Chiar si Raymond a marturisit, in premiera, ca este atras de frumoasa bruneta. Surprinsa oarecum de cursul discutiilor, Constantina a admis ca Raymond face parte din randul baietilor de pe lista sa de prioritati dar, pana la formarea unei perechi, mai este nevoie de o perioada de cunoastere.

Primul cuplu format in cadrul acestei editii, Marianita si Laurentiu, a fost din nou adus in centrul convorbirilor. S-a speculat din nou pe seama criticilor venite din partea apropiatilor fetei asupra lui Laurentiu si, in special, al educatiei acestuia.

Bineinteles ca toate aceste remarci nu i-ai priit Mariei, mama lui Laurentiu, aceasta subliiind faptul ca prietenele Marianitei s-au grabit cu aducerea criticilor.

Este din ce in ce mai clara ruptura dintre Traian si Corina. Dupa ce, in urma cu cateva zile, Traian ceruse o pauza in aceasta relatie, el a fost surprins declarand in casa faptul ca nu se mai regaseste in aceasta competitie si ca este din ce in ce mai hotarat sa paraseasca platorurile in perioada urmatoare.

Pretextul despartirii a fost marturia Corinei, frumoasa blonda declarand ca s-a vazut cu un baiat pana in preziua intrarii in casa.

Aceast motiv a fost pus la indoiala de toti cei prezenti in platou, mama lui Traian dand si ea de inteles ca altul este motivul pauzei cerute de Traian.