MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2014. Elly si Cristian, sentimente reale sau influentati de sustinerea fanilor?

Fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” sunt in extaz. Mult asteptatul cuplu Elly-Cristian a devenit realitate la capatul unei gale care a reconfirmat-o pe tanara in postura de “mireasa saptamanii”.

Scapati de emotii, sustinatorii celor doi concurenti au impanzit internetul cu mesaje de sustinere, multi tragand concluzia ca deja aceast cuplu a luat o optiune serioasa pentru castigarea marelui premiu.

Dar cum nu poate exista unanimitate nici in cazul acestui subiect, sunt si comentarii carcotase referitoare la motivele pentru care cei doi au decis sa-si dea o sansa.

Se taxeaza declaratiile lui Elly din camera confesiunilor in care si-a exprimat convingerea ferma ca partenerul ei de cuplu nu poate fi, in nici un caz, Cristian.

Se considera ca tacerea care o caracterizeaza de ele mai multe ori pe Elly ascunde ceva mai multa perversitate fata de cum da de inteles.

Cristian este creditat ca un baiat serios insa Elly este vazuta in ipostaza unei tinere venite la emisiune doar pentru afirmare.

Ar fi si motivul pentru care ea a decis pana la urma sa intre intr-un cuplu cu Cristian: sustinerea masiva din partea fanilor, mai ales in ipostaza unei relatii serioase intre ei.

Se pare ca un rol important in schimbarea de care a dat dovada Elly a fost sfatul primit prin gardul gradinii Casei de la mama ei venita sa-si incurajeze fiica si sa ia o decizie in privinta rolului ei in competitie.