MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 SEPTEMBRIE 2014. OANA si LAUR acuzati ca au avut pile in staf

Scandalurile se tin lant intre concurentii sezonului 3 “Mireasa pentru fiul meu” chiar si dupa desfasurarea finalei.

Aproape toate acuzele au ca tinta cuplul Oana-Laur, in opinia tuturor celorlalti colegi de competitie, nepedepsiti conform incalcarii regulamentului show-ului.

Desi nu au aparut inca probe concrete ale unei favoritismului de care s-a bucurat cuplul Oana-Laur, declaratiile incep sa scoata la suprafata detalii surprinzatoare.

S-a remarcat faptul ca Oana era singura din Casa care stia inaintea ultimului act al competitiei ca in finala vor exista doua nominalizari detaliu care ar fi putut fi cunoscut doar de la un mebru al stafului.

Mai mult decat atat, faptul ca Oana si Laur au avut parte doar de o sanctiune minora in contextul in care incalcarea regulilor devenise la un moment dat umilitoare pentru ceilalti concurenti nu putea fi decat o consecinta a protejarii acestora de catre staf.

In emisiunea de joi, Laur a facut o marturisire care a iscat din nou numeroase semne de intrebare.

Iubitul Onei a spus ca mama lui i-a trimis un mail personal unei mebre a stafului pentru a justifica lipsa lui de la anumite emisiuni prin faptul ca se afla la examene.

Andrei: “Cum adica, nu l-a trimis emisiunii si l-a trimis Cristinei din staf?? Sunt prietene, au relatii cu staful??” a fost constatarea celui care dupa perioada in care parea a se intelege bine cu Laur, a decis sa intoarca “armele” definitiv impotriva acestuia.