Mireasa pentru Fiul Meu, 6 ianuarie 2014: VIDEO din editia de luni. Probleme in trioul Traian, Corina si Iuliana

Mireasa Pentru Fiul Meu, 6 ianuarie 2014: Anul a inceput cu noi divergente in randul concurentilor din casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Astazi, discutiile in contradictoriu s-au centrat pe Traian si Iuliana.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 6 ianuarie 2014: Dincolo de problemele aparute in cuplul Traian si Corina si in ciuda faptului ca familia Corinei nu este de acord cu relatia pe care o are cu Traian, parintii concurentului sunt alaturi de ei: mama, fizic, tatal, prin telefon. Tatal lui Traian a declarat ca o va sustine pe Corina chiar daca nu va mai fi cu fiul sau.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 6 ianuarie 2014: Raymond ii ironizeaza pe Traian si pe Iuliana! 

Faptul ca Iuliana a afirmat ca partenera lui Raymond, Constantina, ar fi interesata de Traian, nu l-a lasat ”rece” pe concurent. Raymond a fost deranjat de spusele femeii, iar singura modalitate de a se ”razbuna” a fost sa-i ironizeze.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 6 ianuarie 2014. Tatal lui Traian: “O voi sustine pe Corina chiar daca fiul meu se va desparti de ea!”

In ciuda faptului ca familia Corinei nu este de acord cu relatia pe care o are cu Traian, parintii concurentului sunt alaturi de ei: mama, fizic, tatal, prin telefon.

Dupa ce mama acesteia a marturisit ca nu sustine povestea de dragoste a celor doi, iar Traian, deranjat a decis sa puna punct relatiei, tatal lui Traian a intervenit telefonic.

El si-a criticat fiul pentru decizia de a incheia relatia cu frumoasa concurenta si a marturisit ca va fi alaturi de ea, chiar daca nu va mai fi impreuna cu fiul sau.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 6 ianuarie 2014. Noi divergente iscate in Casa: Concurentii, nemultumiti de comportamentul lui Traian si al Iulianei!

Dupa ce Iuliana a acuzat-o pe Constantina ca ar fi interesata de fiul ei si i-ar fi scris numarul de telefon pe o cutie, ceilalti concurenti s-au aratat nemultumiti de atitudinea lui Traian si a mamei sale.

Daniela a marturisit ca nu ii mai suporta pe cei doi, dar nu a fost singura deranjata de comportamentul lor.

Vezi reactiile acestora cu privire la incidentul in care au fost implicati Traian si Iuliana in clipul de mai jos! Ce au vorbit Iuliana si Traian!?

Mireasa Pentru Fiul Meu, 6 ianuarie 2014: Iuliana si-a inchis lavaliera pentru a purta o discutie secreta cu fiul sau! 

La scurt timp dupa ce Robert si Traian au decis sa puna punct conflictelor, concurentul a fost ”luat la rost” de mama sa.

Din pacate, reprosurile sale nu au putut fi auzite de telespectatori, pentru ca femeia si-a inchis lavaliera.

Barbatul i-a cerut femeii sa-si deschida aparatul, amenintând-o ca va pleca. Totusi, discutia dintre cei doi a continuat timp de cateva minute.