MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015. Elly cu tricoul rup si cu sanii pe afara

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 6 IULIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Cristi: „Nu cred ca Andrada s-a apropiat de mine pentru a-l uita pe Radu!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015.  Ostilitatile dintre cele doua mame au fost taxate de catre spectatori. De ce a venit Angela alaturi de fiica ei: pentru a o sustine sau pentru a o desparti de Nicolae? Catalina si Nicolae la masa adevarului: si-au dat mainile sau si-au scos ochii? Prezenta mamei concurentei a pus in pericol relatia celor doi iubiti.

Ieri, concurentii ce s-au sarutat in direct au fost la parcul acvatic!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015.  Dupa ce a castigat ultima proba, Danut a fost pus in situatia pe cine va pune la lupta cu pierzatorul Cristian. Cristian: „Am crezut ca Danut ma va pune sa ma lupt cu Elly, nu ma asteptam sa il aleaga pe Marian!” Danut: „L-am ales pe Marian pentru ca speram ca va fi eliminat din cursa pentru masina! Nu am ales-o pe Elly pentru ca nu am dorit sa-i platesc cu aceeasi moneda!”

In dimineata finalei trecute, odata cu impartirea rochiilor de gala s-au impartit si replici taioase. Simona a facut presupuneri legate de conflictul care a avut loc din cauza rochiilor. Ionela catre Andrada: „Nu te trezesti bine si incepi sa comentezi la toata lumea!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015.  E clar ca Maria cu nora si cuscra nu pot locui sub acelasi acoperis, dar cum fiecare nas isi are nasul, asa si doamna Maria isi are cuscra ei. Bunica lui Nicolae acuza: Angela este vinovata pentru tensiunile dintre fiul Mariei si Catalina: „Obiectivul Angelei este sa-i desparta pe Catalina si Nicu!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015.  Una din candidatele titlului de “mireasa sezonului” a stârnit un nou val de controverse în rândul susţinătorilor cuplurilor din casă. Un detaliu din trecutul lui Elly a făcut senzaţie pe reţelele de socializare, iar ipostaza în care concurenta a fost surprinsă a încins spiritele. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015.  Cu doar un an în urmă, înainte de a intra în casa “Mireasă pentru fiul meu”, Elly participa la o emisiune estivală, de la malul mării, în căutarea unei poveşti de dragoste. 

Concurenta avea pe atunci părul brunet şi se lăuda cu o atitudine la fel de dezinhibată! Ea a fost surprinsă pe micile ecrane cu tricoul alb, ud, sfâşiat, iar sânii aproape i-au ieşit prin material. 

sursa foto: spynews.ro

sursa text: mireasapentrufiulmeu.org