MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MAI 2015. Petru nu o mai vrea pe Ana in casa

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MAI 2015.  Daca ati ratat MPFM din 6 MAI 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

In toiul noptii Marian i-a tinut lectii Ionelei! Vorbele lui au lovit ca gloantele! Marian: “Il iubesc pe Cristian, asa cum este el! Nu ma intereseaza cu cine va fi si ce va face! Tu ii dai stres lui Teodor! El vrea o femeie finuta, tu nu esti finuta, esti de la sapa! Tu esti tare in gura, iar cu iubitul tau esti varza!” Vorbele concurentului nu i-au picat bine iubitei lui Teodor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MAI 2015.  Interventia matusii Roxanei l-a desgustat pe Andrei care a luat atitudine si nu si-a stapanit comentariile. Concurentul nu a putut pleca impacat, asa ca a venit la gard si a sarutat-o cu foc pe Roxana! La Finala Saptamanii trecute, Andrei a incercat sa discute cu Roxana MPFM 4 despre situatia incerta in care au ajuns! Roxana: “Familia mea crede ca eu plec din cauza lui Andrei, dar chiar daca el nu venea sau imi spunea ca totul s-a terminat, eu tot plecam pentru ca am venit la aceasta emisiune sa ma casatoresc!”

Matusa Roxanei: “Sunt revoltata pe nepoata mea! Daca va fi eliminata din competitie, sa vina acasa cu trenul, ca nu va veni nimeni dupa ea! E ironica la adresa familiei noastre! Mie nu mi-a dovedit nimic!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MAI 2015.  Ana a incercat sa il convinga pe Petru ca ar fi benefic pentru relatia lor daca ar intra in competitie. Desi a afirmat in repetate randuri ca vrea sa fie alaturi de Ana, Petru nu doreste ca ea sa intre in casa! 

“Îmi doresc din suflet ca ea să stea acasă lângă familia ei. Susţin asta. M-am gândit la ea când am luat decizia asta.Am o dragoste foarte mare pe care i-o pot oferi Anei”.

“Petru se gândeşte la mine. Familia doreşte şi ea să stau acasă, să îi fim alături lui petru de acasă. Este primul bărbat de care mă simt atât de ataşată”, a încheiat Ana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MAI 2015.  Castigatorii jocurilor de 1 mai si-au luat in primire premiul. Desi Petru i-a spus sa nu vina, Ana a ajuns inaintea lui la fata locului.

Cu gandul la Andrei, Roxana a pus in discutie un subiect delicat: casatoria. Nostalgica inainte de culcare, concurenta i-a transmis un mesaj important prin intermediul camerelor.

Elly: “Mi-e frica sa ma casatoresc!” Cristian, dezamagit de refuzul lui Elly de a se casatori!

Carmen catre Danut: “Vreau sa luam o pauza, sa ne punem ordine in ganduri!”

Sursa foto: spynews.ro