MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MARTIE 2015. Radu s-a dezbracat in mijocul casei

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 6 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.  Unul dintre baieti isi etaleaza sarmul ce l-a facut celebru, iar relatiile dintre soacra si nora devin din ce in ce mai incordate!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MARTIE 2015.  Ultima regula din concurs i-a facut pe competitori mai ingeniosi. Indragostitii si-au dat intalnire din ora in ora la gard! Strigaturile le-au tinut loc de imbratisari.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MARTIE 2015.  La auzul vestii ca nu vor mai petrece la fel de mult alaturi de partenere ca pana acum, baietii au fost dezamagiti.
Cuplul Nicolae si Laurica a intrat intr-o noua faza. In relatia lor s-a instalat gelozia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MARTIE 2015.  Au intrat impreuna in competitie, iar acum trec printr-o dezamagire in amor. Petru si Andrei sunt frati de suferinta. Fetele pe care cei doi au pus ochii i-au dezamagit. Petru: “M-am indragostit de Ana! Gabi tremura tot cand il priveste Ana!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MARTIE 2015.  Desi nu duce lipsa de admiratori, Ana este sceptica in privinta formarii unui cuplu. Petru este indignat de faptul ca Ana il place pe Gabi, desi familia ei se opune cu vehementa in privinta unei relatii cu el. Andrada a constatat: “Ana s-a schimbat!”

Radu dezbracat in mijlocul living-ului! Comportamentul concurentului a starnit controverse.