MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 APRILIE 2015. Ana este curtata de un barbat misterios

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 APRILIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 7 APRILIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Lavinia se simte marginalizata de restul concurentilor. In ultima perioada aceasta s-a apropiat de Laurica, careia ii da dreptate in privinta lui Nicolae.

Concurentul este de parere totusi ca Laurica a pus capat relatiei lor sub influenta celorlalte fete.

A fost Lavinia influentata de mama Lauricai pentru a se intoarce impotriva lui Nicolae si a doamnei Maria?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 APRILIE 2015. La revenirea Anei in casa, Lavinia si Laurica au tratat-o cu indiferenta. Este Lavinia ostila fata de Ana?

Ana a primit o scrisoare de la un admirator din Londra, care i-a spus ca s-a indragostit de ea si o roaga sa ramana in competitie. Concurenta a spus ca nu-si mai doreste sa cunoasca pe nimeni pentru un timp si vrea sa plece sambata acasa la ea.

Simona si Laurica au participat ieri in Campania “Cioc, Cioc” initiata de Antena 1. Ele au mers cu un cos cu bunatati acasa la doamna Elena, mama lui Razvan, din sezonul al II-lea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 APRILIE 2015. Presiunile din ultima perioada au facut-o pe Ana sa nu-si mai gaseasca linistea. Comportamentul concurentei au starnit comentarii printre ceilalti. Sentimentele lui Pentru se indreapta tot catre Ana. Nostalgic, el a privit ce a scris fosta lui iubita pe gard, dar tot in scris au fost exprimante si sentimentele lui Cristi la adresa Anei. 

 Sursa foto: facebook.com