Mireasa pentru fiul meu, 7 ianuarie 2014. Eliminare in prima gala a anului

Mireasa pentru fiul meu a adus la prima sa gala din acest an, o multime de surprize, unele placute insa altele mai putin favorabile celor din competitie.

Primul fapt notabil a fost impacarea celor doua cupluri care pareau a se fi destramat, la finalul saptamanii anterioare.

Raymond si Constantina au decis sa ia lucrurile de la inceput, in ciuda numeroaselor certuri avute in ultimele saptamani. Constantina a reusit sa treaca peste comportamentul iubitului sau, din noapte de Revelion in timp ce Raymond si-a retras acuzatia conform careia sora Tinei ii este potrivnica.

Chiar Loredana, sora Constantinei, a intrat in direct pentru a clarifica lucrurile. A recunoscut ca nu are nimic personal cu Ray insa a dezaprobat si ea gestul facut de acesta, la adresa Oanei.

Si cuplul Traian-Corina are parte de un nou inceput. Traian a decis sa ignore opozitia familiei frumoasei lui iubite in timp ce Corina, increzatoare in sentimentele sale, a decis ca lase lucrurile sa mearga mai departe si timpul sa demonstreze mamei sale ca se inseala in privinta lui Traian.

Partea mai putin placuta pentru concurenti a sosit odata cu nominalizarile facute de fiecare, in camera interviurilor, clasamentul alcatuit contand pentru persoana care va fi eliminata din competitie.

Si de aceasta data, au fost evidente taberele de prietenii formate in casa.

Clasamentul a avut pe prima treapta pe Andrei, urmat fiind de Traian, Laurentiu, Denisa, Cristina si Oana.

Publicul a avut insa si el puterea de a ocroti din concurenti, pe baza voturilor. Cei nominalizati pe aceasta lista au fost Corina, Robert, Raymond, Constantina, Cristina si Andrei astfel incat pentru eliminarea din concurs, ramasesera de ales intre Traian, Laurentiu, Denisa si Oana carora li s-a adaugat Alin si Marianita, urmatorii clasati in topul nominalizarilor concurentilor.
Organizatorii competitiei au stabilit ca primul clasat in topul voturilor telespectatorilor sa aiba dreptul de a ocroti pe unul dintre cei sase competitori ramasi in fata eliminarii.

Andrei a optat pentru Traian, in timp ce spectatorii i-au salvat, prin voturi, pe Laurentiu, Oana, Marianita si Alin, cea eliminata fiind Denisa, prima plecata in 2014 sin emisiunea Mireasa pentru fiul meu.