Mireasa Pentru Fiul Meu, 7 ianuarie 2014: VIDEO. Raymond, Constantina si-un sarut pentru Oana!

Mireasa Pentru Fiul Meu, 7 ianuarie 2014: Editia de marti a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu a adus in prim-plan noi intrigi, mai ales intre Raymond si Constantina, care inca se mai cearta pe un asa-zis sarut pe care tanarul ar fi vrut sa i-l fure Oanei.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 7 ianuarie 2014: In timp ce moderatoarea emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, incearca sa linisteasca spiritele si sa-i faca pe concurenti sa revina la sentimente mai bune, in unele cazuri acest lucru se dovedeste un adevarat “calcai al lui Ahile”.

Va reusi Raymond sa o convinga pe Constantina ca nu vrea sa o schimbe total, ci doar sa o faca sa fie mai finuta si mai ponderata in reactii? Ramane de vazut! Sa vedem mai jos ce s-a intamplat in editia de astazi Mireasa Pentru Fiul Meu si un video incendiar cu Raymond si Constantina.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 7 ianuarie 2014: Maria, deranjata de bataia cu perne a unor concurenti!

Dupa ce unii dintre concurenti au dorit sa scape din monotonia din Casa si au gasit ca fiind amuzant sa se joace cu pernele, Maria a fost deranjata de joaca acestora.

Nemultumita, femeia a cerut ca Laurentiu, Robert si Denisa sa fie pedepsiti pentru ca nu o asculta. In acelasi timp, Laurentiu i-a reprosat femeii ca a gatit prea putini cartofi prajiti.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 7 ianuarie 2014: La multi ani Marinita si Laurentiu! Cei doi au implinit o luna de la logodna! 

Ziua de marti are o semnificatie pentru Marianita si Laurentiu. Cei doi au implinit o luna de zile de cand au decis sa se logodeasca.

Acest mic detaliu nu a fost trecut cu vederea de admiratori lor, care le-au trimis mai multe mesaje mesaje de sustinere, dar si mici cadouri!

Mireasa Pentru Fiul Meu, 7 ianuarie 2014: Constantina, dezamagita de comportamentul lui Raymond!

Noul an nu a adus pace si liniste in cuplul Raymond-Constantina. Fata a fost deranjata de faptul ca barbatul nu tine cont de parerea ei niciodata.

Ba mai mult, aceasta a fost dezamagita de comportamentul partenerului ei, care ar fi sarutat-o pe Oana. Din acest motiv, Constantina este decisa sa isi schimbe atitudinea fata de el.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 7 ianuarie 2014: Raymond: “Nu am gresit fata de Constantina, atunci cand am incercat sa o sarut pe Oana!” 

Usor ametit, Raymond a incercat sa o sarute pe Oana, iar acest incident a fost intens criticat de Constantina, partenera sa.

Desi fata sustine ca Raymond i-a tradat increderea, barbatul considera ca nu a gresit fata de ea.

“Nu cred ca am gresit fata de Constantina, atunci cand am incercat sa o sarut pe Oana”!, a spus el spre disperarea concurentei.

Supararea acesteia a fost intensificata de gandul ca va fi criticata de rudele sale, care vor vedea incidentul respectiv.