MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IULIE 2014. OANA: Tu stii cati ar vrea sa pupe buzele astea?

Saptamana trecuta a fost una agitata in cuplul Oana – Laur. Numeroase discutii in contradictoriu si materiale concretizate in Gala Saptamanala printr-o despartire care a durat insa doar cateva ore.

Vorbele au ramas insa inregistrate si materialele cu cei doi in rol principal abunda.

Printre vorbe se strecora din cand in cand si cuvinte savuroase care au ca rezultat zambete pe fata lor dar si a fanilor emisiunii.

Dupa o noua mica cearta Oana si-a pus in gand sa detensioneze situatia cu ajutorul unor saruturi promise lui Laur: “Vreau sa te pup deaia mi-am dat rujul jos”, i-a spus bacauanca iubitului ei.

Laur a raspuns negativ propunerii insa partenera lui a lansat o noua provocare ispititoare: “Vreau sa te iau in brate, pot?” a intrebat Oana insa raspunsul lui Lur a fost la fel de prompt: “Nu.”

CITESTE SI: MPFM 7 IULIE 2014. ANDREI CATRE VIOREL: NU SIMTI NIMIC PENTRU LAURA!

Ambitioasa din fire, Oana a incercat sa-si sensibilizeze iubitul aducand in discutie numele mamei sale: “Stii? O sa vada mama materialul asta si stii ce-o sa zica? <<Ce te milogesti ma asa. Daca nu vrea sa te pupe nu te pupa si gata>>”.

Ultima remarca a Oanei a fost insa geniala si i-a smuls partenerului o repriza de ras copios, una din putinele din ultima vreme.

Oana: “TU STII CATI AR VREA SA PUPE BUZELE ASTEA SI TU NU VREI SA LE PUPI?!!!”

Dupa ce s-a oprit din ras, Laur i-a explicat iubite ca a invatat tactica asta de la sora Oanei care l-a sfatuit sa se prefaca suparat mai mult timp in cazul in care iubita sa greseste.