MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IULIE 2015. Revenire surpriza in casa “Mireasa pentru fiul meu”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IULIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 7 IULIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

La scurt timp dupa Finala Saptamanii, multi dintre concurenti s-au aratat deranjati de atitudinea lui Danut de a-l alege pe Marian, fapt ce a condus la eliminarea lui Cristian din cursa pentru masina. Chiar si asa, concurentul a spus ca lupta nu s-a incheiat, motiv pentru care isi va sustine iubita.

Finala Saptamanii trecute a adus discutii aprinse intre fete, care s-au certat pe tema alegerii rochiilor. In timp ce Catalina a vrut sa probeze mai multe creatii, Ionela a tinut sa-i aminteasca faptul ca are voie sa-si aleaga doar o piesa vestimentara, fapt ce a starnit discutii dure.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IULIE 2015.  Nicolae si Catalina au o relatie tensionata, iar acest lucru se datoreaza, dupa spusele bunicii concurentului, doamnei Angela. In direct, in cadrul emisiunii de astazi, aceasta a lansat acuzatii dure la adresa mamei Catalinei spunand ca aceasta isi doreste ca cei doi tineri sa nu fie impreuna.

Soacra doamnei Maria, acuzatii dure: “Angela isi doreste ca Nicolae si Catalina sa se desparta!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IULIE 2015.  Radu, fostul prieten al Andradei, se întoarce în emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la 14.00 de miercuri, motivele nefiind dezvăluite de către prezentatoarea show-ului Mirela Boureanu Vaida. 

De-a lungul show-ului, Radu a format un cuplu o perioadă scurtă de timp cu Andrada, certurile dintre ei fiind numeroase, din cauza faptului că el nu era suficient de interesat de ea. După ce tânărul a decis să se retragă din emisiune, Andrada s-a cuplat cu alt concurent, Cristi.

Andrada şi Cristi se plac tot mai mult, pe zice trece. Concurenţii au făcut primul pas şi au fost surprinşi în timp ce şi-au oferit primul sărut.