MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 OCTOMBRIE 2013

Dupa o saptamana furtunoasa, emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni, 7 octombrie, a prezentat, in prima parte a sa discutii referitoare la relatia dintre Gabi si Cristina, dar mai ales a raportului existent intre Gabi si Oana.

Au fost prezentate pasaje din trecut in care Gabi si Oana pareau foarte apropiati, chiar pe punctul de a se declansa intre ei o relatie.

Desi Gabi neaga cu vehementa faptul ca Oana i-a fost doar o partenera de dialog, imaginile surprinse de camerele din casa tradeaza mai mult decat atat.

Din perspectiva lui Robert, doar un pas ii mai despartea pe cei doi in drumul catre a alcatui un cuplu: un sarut.

Imaginile prezentate nu au fost pe placut Cristinei, reactia lui Gabi, de negare a celor intamplate in trecut, neindulcind deloc situatia creata.

Un cuplu care momentan rezista fara nicun fel de probleme este acela dintre Grigore si Mariana. Cei doi au manifestat, inca de la inceput, tandrete si romantism unul fata de celalalt, in acest moment fiind creditati cu mari sanse de a rezista cu brio pana la finalul actualei editii.

Raymond intra in jocul fetelor si se lasa costumat si machiat de acestea, conform unei adevarate lady.

In centrul discutiei intra Edit, cea care este criticata de majoritatea concurentiulor pentru ca se fereste sa dea un verdict definitiv in ceea ce priveste o posibila relatie cu George.

Niciun episod fara Andrei si pvestile despre fosta sa iubita. Desi a declarat ca este aproape sigur ca va da uitarii trecutul sau tumultos, nu este la fel de sigur ca va forma un cuplu cu Denisa.

Desi aceasta si-a delarat, in continuare disponibilitatea, Andrei nu s-a sfiit sa-i transmita acesteia ca, inca, lipseste scanteia decisiva care i-ar putea aduce impreuna.