MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 AUGUST 2014. OANA: Trebuia sa ma casatoresc in Italia…

Mai sunt trei saptamani pana cand cortina se va asterne peste cel de-al treilea sezon al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” si lucrurile par mai complicate ca oricand.

Doua cupluri par foarte indecise in privinta viitorului: Oana-Laur si Constantina-Raymond. Exista tensiuni nu numai in interiorul cuplurilor insa s-au reaprins si discutii pe un ton ridicat si intre cele doua cupluri.

Oana a comentat rautacios un mesaj venit pentru Constantina, din partea unui fan, lucru care a dus la un sir de replici taioase care nu le-a avantajat pe niciuna dintre ele.

Constantina a acuzat-o pe Oana ca ar avea un iubit in afara casei “Mireasa pentru fiul meu”. Oana si-a deschis sufletul si a vorbit despre fosta relatie care a fost cat pe ce sa se termine la altar.

Acuzata ca ar avea o relatie in afara casei “Mireasa pentru fiul meu”, Oana a vorbit deschis despre fostul.

“Nu am nicun iubit. Din decembrie noi nu am mai vorbit. A fost dezamagit ca am intrat in competitie. L-am simtit eu, asa. M-a sunat de ziua mea sa-mi spuna la multi ani. Daca avea vreun gand sa ne impacam, cred ca ma mai suna. Relatiile pe care le-am avut nu se uita niciodata, dar nu am ganduri sa ma intorc. Era baiatul cu care trebuia sa ma casatoresc si cu care am plecat in Italia. M-am intors pentru ca nu m-am acomodat acolo. Mi-a fost teama sa fac pasul”, a spus Oana la “Mireasa pentru fiul meu”.

Laur crede in nevinovatia iubitei sale si crede ca acuzatiile Constantinei sunt nefondate. “Cred ca este o fata demna si nu cred ca este in stare de asa ceva”, a spus Laur la “Mireasa pentru fiul meu”.

Sursa stire: spynews.ro