MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 IANUARIE 2015. Catalin este Falsa Marianita?

Cu o luna inainte de a debuta sezonul al patrulea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, pe internet a aparut o postare care a fost comentata in mai multe randuri in platoul emisiunii.

Un personaj intitulat “Falsa Marianita” posta un mesaj in care recunostea ca avea sa fie unul dintre concurentii acestui sezon. Nimic special pana aici insa “Falsa Marianita” a facut cateva destainuiri din presupusele preselectii ale candidatilor dar si cateva previzzni asupra viitoarei evolutii ale sale in sezonul MPFM4 care i-au pus pe ganduri pe multi simpatizanti ai acestei emisiuni.

“Falsa Marianita” divulga la acea vreme faptul ca sezonul 4 va fi unul mai slab calitativ decat celelalte (ceea ce intre timp s-a adeverit) in principal din cauza ca la preselectii s-au prezentat un numar mult prea mic de persoane pentru a se alege competitori de calitate.

Mai mult decat atat, se aducea in discutie angajarea unor actori pentru a evolua in show in postura de concurenti dar si ca, odata intrata in Casa, “Falsa Marianita” va face tot posibilul de a duce in derizoriu aceasta emisiune.

O perioada indelungata de timp, fanii MPFM au crezut ca sub numele de “Falsa Marianita” se ascundea actuala concurenta Elena desi niciodata aceasta nu a confirmat ipoteza.

In ultimele saptamani parerea majoritatii apropiatilor acestui fenomen s-a schimbat radical. Cei mai multi comentatori de pe internet sunt de parere ca “Falsa Marianita” este Catalin, cel mai guraliv concurent al acestei editii.

Fanii considera ca “circul” pe care Catalin il face zilnic in emisiune il incadreaza in tiparul “Falsei Marianita”.

Chiar si fiul Ecaterinei a marturisit, in mai multe randuri, ca a studiat destul de bine evolutiile concurentilor din sezoanele anterioare, concluzia fiind ca acesta a intrat in emsiune cu un plan bine gandit dinainte.

Catalin a negat, pentru moment, orice legatura cu personajul “Falsa Marianita” insa ramane de vazut daca pana la finalul sezonului cursul evenimentelor le va da dreptate fanilor emisiunii.