MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 IULIE 2014. Tatal lui Laur isi sfatuieste fiul sa nu se grabeasca cu insuratoarea

Saptamana trecuta Laur a primit vizita parintilor lui ocazie cu care cei doi i-au transmis fiului concluziile lor dupa perioada petrecuta de Laur de la reintoarcerea in competitie.

Mai intai, mama lui Laur justifica neintelegerile dintre fiul ei si Oana ca fiind rezultatul normal al perioadei in care cei doi iubiti se cunosc mai bine. Le ia apararea si considera ca, in ultimele 2-3 saptamani, au fost victimele invidiei celorlalti colegi de competitie.

Laur a fost sfatuit si de tatal sau sa nu se mai certe cu cei angrenati in cuplurile rivale deoarece isi creeaza o imagine negativa in fata fanilor.

Stiindu-se in spatele camerei de filmat si departe de microfoane, Laur le-a cerut parintilor sai sa-l ajute la surpriza pe care intentioneaza sa i-o pregateasca Oanei.

Laur: “Sa-mi trimiteti si mie o cutie pentru inel ca am inel da n-am …”

Raspunsul tatalui a fost insa unul elocvent pentru impresia pe care parintii lui Laur o au pentru iubita fiului lor: “Eu vreau sa te intorci bine de acolo. TU NU TREBUIE NEAPARAT SA TE INSORI ACOLO. TREBUIE SA LASI SA VEZI CA OMUL E ALTFEL AFARA MAI TATA. CA UNA E INAUNTRU SI ALTA E AFARA.”

Laur nu a negat deloc parerea parintelui sau, lasand sa se inteleaga ca nu este deloc decis asupra viitorului sau alaturi de Oana: “Nu stiu. Vedem. Nu stiu ce sa zic.”

Materialul a fost prezentat in emisiunea desfasurata in direct si Mirela Boureanu a speculat pe seama faptului ca tatal lui Laur nu are incredere ca Oana va fi sotia potrivita pentru fiul lui.

Si reactia Oanei la imaginile vizionate a fost cat se poate de concludenta. Iubita lui Laur a clipit de cateva ori nervos apoi a lasat capul in jos dezamagita de cele auzite.

Chiar si Laur dandu-si seama de impactul avut de material a incercat sa indulceasca situatia.

Laur: “Tata m-a sfatuit doar sa nu fac un pas fara sa-l gandesc.”

Oana a zambit ironic la auzul justificarii lui Laur insa apoi a incercat sa depaseasca situatia intr-un mod elegant: “Si pe mine parintii m-ar sfatui sa nu iau o decizie pripita. Nu sunt de condamnat. Sunt parinti si se gandesc la binele copiulului.”

Sursa foto: Captura Antena 1