MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 OCTOMBRIE 2013. Gala spectaculoasa!

Gala de marti, 8 octombrie, a emisiunii Mireasa pentru fiul meu a adus lamuriri in privinta viitorului apropiat si, chiar mai indepartat, al lui Andrei, unul dintre cei mai simpatizati concurenti ai acestei editii.

Dupa ce, cu o saptamana in urma, Andrei era ferm convins ca Adina este femeia vietii lui si ca va parasi concursul pentru a-si relua viata alaturi de ea, in urma unor dovezi lucrurile s-au intors la 180 de grade.

In platou, au fost prezenti membrii ai familiei lui Andrei.

Au fost prezentate poze de pe una dintre retelele de socializare in care Adina era surprinsa alaturi de un fost iubit, in cluburi, in timp ce lui Andrei ii spunea ca este internata in spital, sub tratament.

Dupa ce initial, Adina promisese ca va fi prezenta si ea in emisiune, pentru a clarifica situatia, ea a dat mai multe mesaje scrise si audio in care se victimizeaza, afirmand ca niciodata nu s-a pus problema sa-l insele, in vreun fel pe Andrei.

Dupa zile intregi de zbucium, Andrei a recunoscut ca nu a fost niciodata fericit cu adevarat alaturi de fosta sa iubita si ca este pregatit sa-si ia viata de la inceput.

Marturiseste chiar ca i-a placut mult de Vanessa, sora lui Raymond, pe care a vazut-o pentru prima oara in gala de sambata.

Chiar daca Andrei pare a fi renuntat definitiv la Adina, in platou exista si o persoana trista. Este vorba de Denisa, cea care se simte din noua data la o parte de Andrei, de aceasta data de simpatia fata de Vanessa.

Din punctul de vedere al lui Andrei exista o singura mare certitudine: nu o mai iubeste pe Adina si va incerca sa-si reia viata alaturi de o alta fata, din emisiune sau, din afara ei.