MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 SEPTEMBRIE 2014. Raymond si Constantina, primiti cu fast la Cristian

Sarbatoare mare la Cristian, judetul Brasov, localitatea natala a lui Raymond. Baiatul familiei s-a intors acasa dupa un sezon greu de “Mireasa pentru fiul meu” si nu a revenit “cu mana goala”.

Raymond a fost insotit de Constantina, iubita lui din competitie, cea care, de altfel, a fost aleasa “mireasa sezonului”.

De departe, cuplul Raymond-Constantina a avut parte de cele mai frumoase clipe ale ultimelor luni si de acest lucru au incercat sa-i asigure si pe numerosii lor fani.

Fostii concurenti MPFM 3 au postat numeroase imagini pe retelele de socializare in care se observa cu ociul liber relaxarea ce domneste acum peste cei doi.

Daca Raymond apare zambitor in poze, Constantina pur si simplu radiaza de fericire, multumita peste masura ca vorbele mamei lui Laur conform carora parintii lui Raymond nu o vor accepta niciodata, au fost simple zvonuri.

Sunt insa si carcotasi care o vad pe Constantina in aceeasi situatie cu o alta concurenta a sezonului, Corina, cea care dupa ce a trait cateva luni de vis alaturi de Traian si familia acestuia, s-a intors “cu coada intre picioare” la Bacau, despartita de iubitul ei din competitie.

Majoritatea sustinatorilor Constantinei cred insa ca totul va depinde de felul in care ea va stii sa gestioneze relata cu Raymond, farmecul din cuplu si flacara iubirii mereu aprinsa.

Antifanii cuplului nu s-au sfiit insa sa nu observe din pozele postate ca “mireasa sezonului” nu avea cum sa nu fie fascinata de locurile frumoase din Cristian, diferenta fata de Macesul ei natal fiind una considerabila.

Se pun din nou intrebari legate de adevaratele sentimente ale lui Raymond fata de iubita lui, muti considerand ca acestea nu sut chiar atat de profunde acesta fiind si motivul principal pentru care cei doi nu au devenit sot si sotie, inca din finala show-ului.

Cele mai multe pareri sunt insa de rau pentru faptul ca ei nu mai sunt concurenti in show, facandu-se comparatia cu noul sezon care a debutat, in opinia lor, nu tocmai entuziasmant.