Mireasa pentru Fiul Meu, 9 decembrie 2013: Ghici cine e gata de nunta in Casa Mireasa! VIDEO

Mireasa pentru Fiul Meu, 9 decembrie 2013: Dupa Gala Mireasa Pentru Fiul Meu de sambata, bat clopotele de nunta intre concurenti. Mai exact, este vorba despre Laurentiu si Marianita, dupa ce tanarul si-a facut curaj si a cerut-o de nevasta. De fapt, Laurentiu a inscenat un conflict cu Robert de dragul Marianitei, iar ceilalti baieti i-au fost complici. Vedeti video la finalul acestui articol.

Mireasa pentru Fiul Meu, 9 decembrie 2013: Cand Marianita parea sa se fi obisnuitt cu gandul ca Laurentiu are o fire violenta, acesta i-a facut cea mai mare surpriza. Laurentiu a plecat din casa, insa si-a facut aparitia in editia din aceasta sambata cu un buchet de flori si a mers direct spre iubita lui. I-a spus ca totul a fost o farsa si ca isi doreste ca ea sa devina sotia lui.

Mireasa pentru Fiul Meu, 9 decembrie 2013: Laurentiu a primit un mesaj din partea familiei sale.

Mama lui Laurentiu i-a transmis sa fie puternic si sa aiba grija de bunica sa. Ba mai mult, l-a rugat sa o sustina pe femeie sa depaseasca mai usor discutiile acide pe care le are in Casa.

Mireasa pentru Fiul Meu, 9 decembrie 2013: Concurentii au primit, de Mos Nicolae, mai multe mesaje de sustinere din partea familiilor lor. Acum, a fost randul Cristinei si al lui Andrei.

Mama acesteia i-a transmis, prin intermediul telefonului, sa fie fericita alaturi de partenerul ei si sa aiba grija de dragostea lor.

De asemenea, sora acesteia, i-a urat sa aiba o relatie trainica si frumoasa.