MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 DECEMBRIE 2014. Mirela Boureanu Vaida a anuntat cat va sta in concediu de maternitate

Toti fanii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” incepeau sa-si puna tot mai des problema cu soarta emisiunii in momentul in care Mirela Boureanu Vaida va intra in concediu de maternitate.

Moderatoarea show-ului a intrat in ultimul trimestru de sarcina, momentul in care va deveni mamica fiind programat spre sfarsitul lunii februarie.

Ea a anuntat ca intentioneaza sa ramana in concediu de maternitate doar 2 luni pentru ca apoi sa revina la pupitrul emisiunii chiar impreuna cu bebelusul sau.

Mirela Boureanu vaida le-a transmis telespectatorilor emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” ca emisiunea va continua si in perioada in care ea va lipsi. Vedeta a spus ca emisiunea merge foarte bine, ca perechile sunt deja formate si oamenii se uita pentru povestile pe care le intalnesc in casa “Mireasa”, ea fiind numai unul dintre factorii de succes ai emisiei.

“Emisiunea se va continua. Relatiile dintre ei sunt inchegate, oamenii s-au atasat de ei. Acum, oamenii se uita pentru ei, pentru cum relationeaza, pentru povestile lor. Asa ca, indiferent de cine imi va lua locul, isi va face treaba bine”, a declarat Mirela Boureanu Vaida la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Vedeta a spus ca va reveni pe sticla la doua luni de la nastere si ca-si cauta cu disperare o bona care sa stea cu fetita: “Ma descurc singura cu copilul. Nici mama, nici soacra-mea. Probabil, ca va veni maica-mea o saptamana. Am nevoie disperata de o bona. Vreau o bona care sa stea cu copil de doua luni si care sa vina cu mine la emisiuni cu copilul. Abia astept s-o cunosc. Nu mai am rabdare”.

Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a spus ca vrea sa revina in forta dupa nastere, caci simte ca inca nu a spus tot ce avea de spus in cariera sa.

“Eu as vrea sa cred ca mai am pana la apogeu. Mai am de crescut, pot sa fac mai multe. Dupa apogeu, devine declinul. Eu vreau sa ma dezvolt si cu muzica si cu teatrul si cu musicalurile. Vreau sa le arat dupa nastere, tot ce nu le-am aratat in cei 10 ani de televiziune”, a incheiat Vaida.